Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Termeni si conditii

Introducere
Accesarea, achizitionarea si comandarea produselor de pe site-ul www.piscine-irigatii.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. TOTAL POOL & SPA S.R.L  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si conditii puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Informatii generale
Acest website este proprietatea TOTAL POOL & SPA S.R.L. si este intretinut si administrat de: TOTAL POOL & SPA S.R.L

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in LEI. Preturile includ TVA (19%).

Drepturi de proprietate intelectuala
Intregul continut al site-ului www.piscine-irigatii.ro (imagini, texte, elemente de grafica WEB si alte date) este proprietatea TOTAL POOL & SPA S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul  TOTAL POOL & SPA S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale TOTAL POOL & SPA S.R.L, prevazute de legislatia in vigoare.

Securitatea datelor personale 
TOTAL POOL & SPA S.R.L este inregistrat ca operator de date cu modificarile si completarile ulterioare. Datele personale introduse de catre utilizatori vor fi folosite de TOTAL POOL & SPA S.R.L, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc.

Limitarea raspunderii TOTAL POOL & SPA S.R.L
TOTAL POOL & SPA S.R.L nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor si/sau design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata si in limita stocului disponibil.

Orice litigiu cauzat de produsele si/sau serviciile prezentate pe www.piscine-irigatii.ro se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator.

TOTAL POOL & SPA S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.piscine-irigatii.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.piscine-irigatii.ro va fi considerata o tentativa de fraudare asupra site-ului www.piscine-irigatii.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva persoanelor care au incercat acest fapt.

Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si TOTAL POOL & SPA S.R.L va fi rezolvata pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.


Dispozitii finale
www.piscine-irigatii.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.piscine-irigatii.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie prevederile mentionate mai sus si de asemenea toate informatiile legate de: modalitatea de comanda online, modalitatile de plata, garantie si service, politica de retur etc.

O data cu accesarea site-ului www.piscine-irigatii.ro, lansarea unei comenzi sau comunicarea electronica clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.