Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Proiectare

Proiectare piscine profesionala Proiectare piscine profesionala

 

Pe langa comercializarea unei game vaste si diversificate de echipamente pentru piscina, propunem si servicii de proiectare piscine fara costuri suplimentare din partea dumneavoastra. Oferta noastra cuprinde calculul complet pentru sistemul de instalatii, sistemul de filtrare, plus totalitatea materialelor si accesoriilor necesare unei constructii de piscine din beton sau otel.

Specialistii nostri in proiectare piscine si constructii de piscine va stau la dispozitie cu informatii pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere.

 

Pentru detalii privind ofertele noastre de echipamente pentru piscina, accesorii pentru spa, sisteme de irigatii si accesorii pentru saune.Va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 0727116540 sau prin e-mail la adresa sales@piscine-irigatii.ro

 

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.