Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Executie piscine

Cu o experienta de peste 10 ani in materie de constructii piscine, executam si reconditionam piscine din beton placate cu vitroceramica sau membrana PVC, jacuzzi cu skimmere sau cu deversor. De asemenea, oferim si servicii de instalare saune, jacuzzi, spa-uri si sisteme de irigatii. Ne ocupam de calculul tuturor echipamentelor si produselor de intretinere, oferind chiar si servicii de mentenanta si reconditionare la preturi avantajoase.

 

Specialistii nostri in constructii piscine va stau la dispozitie cu informatii pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere in functie de spatiul si bugetul dumneavoastra.

 

Pentru detalii privind ofertele noastre de echipamente pentru piscina, sisteme de irigatii, accesorii pentru saune si accesorii pentru spa, va rugam sa ne contactati telefonic la numerele 0727116540 sau prin e-mail la adresa sales@piscine-irigatii.ro

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.