Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Spa Jacuzzi gonflabil Silver Cloud 180 x 70 cm

Cod produs: D-SC04

Spa-ul gonflabil de la Mspa este solutia perfecta pentru a va detensiona musculatura, a calma durererile articulare si pregati pentru o noua zi.

Producator:

Descriere detaliata

Spa Jacuzzi gonflabil Silver Cloud 180 x 70 cm

Spa-ul gonflabil de la Mspa prin cele 118 jeturi de aer este solutia perfecta pentru a va detensiona musculatura, a calma durererile articulare si pregati pentru o noua zi.
Este perfect pentru a va reface dupa o zi grea la serviciu sau dupa un antrenament intens si are o capacitate maxima de 4 persoane.
Este fabricat din PVC ramforsat, ceea ce il face robust, pentru o rezistenta sporita, fiind foarte rezistent importriva razelor UV, ciclurilor de inghet-dezghet, rupere.
Este dotat cu sistem de incalzire prin incalzitor electric de 1500 W ce are un termostat care poate fi reglat pana la 42 °C si o capacaitate de incalzire de pana la 2°C pe ora.
Caracteristici:
- dotat cu sistem de filtrare ce garanteze o apa limpede ca cristalul, cu o pompa de filtrare cu o putere de 60W, 12V si un ciclu de autofiltrare de 4 ore
- dotat cu panou de comanda digital integrat cu cablu
- dotat cu telecomanda pentru reglarea temperaturii si timpului de operare
- putere blower: 700 W
- alimentare electrica -> 220 V, 50 Hz
- volum apa: 700 litri
- material fabricat din PVC Rhino-Tech, ramforsat, din 6 straturi, ce garanteaza confort si rezistenta in timp
- furnizat cu prelata izoterma, pentru contributie la incalzirea apei prin reducerea evaporarii si minimizarii de praf, frunze si alte impuritati de a intra in piscina.

Greutate: 23 Kg

Parerea utilizatorilor

Spa Jacuzzi gonflabil Silver Cloud 180 x 70 cm

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.