Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Compresor aer Astral Pool - 1.50 kw 3 faze, 210 mc/h, 220/380 V

Cod produs: 33971

Compresor de aer de la Astral Pool Spania utilizat cu succes la orice model de spa, bai sau instalatii de hidromasaj sau similare prin producerea in mod continuu si constant a unui jet de aer de o intensitate mai mare sau mai mica sub forma bulelor de aer.

Producator:

Descriere detaliata

Compresor aer Astral Pool - 1.50 kw 3 faze, 210 mc/h, 220/380 V

Pompe de aer concepute pentru spa-uri, cazi cu hidromasaj si similare, care produce un flux constant de bule de aer la un nivel de volum de aer mediu si ridicat.

Turbosulfanta laterala cu operare continua poate fi de asemenea utilizata pentru a se amesteca patul de filtrare, de exemplu, in cicluri de spalare inversa in cazul in care este necesar un curent de aer de intensitate redusa.Carcasa filtrului si rotorul sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu injectat in timp ce axul motorului este fabricat din inox, cu rotorul dinamic echilibrat si adaptat in mod direct la ax. Motoarele mono-fazice sau tri-fazice, pentru faza de utilizare continua, sunt fabricate din otel, inconformitate cu reglementarile CEI 2/3 1988 si au protectie externa IP54 si izolare Clasa F.Domenii de utilizare compresor de aer:

- instalatii de hidromasaj (bai, piscine, spa-uri);

- spalarea materialului filtrant din filtru cu nisip .

Caracteristice tehnice:

- carcasa suflantei si impelerul (rotorul pompei de aer) sunt realizate din aliaj de aluminiu;

- motorul pompei de aer, compresorului este fabricat in intregime din otel inoxidabil;

- motorul aferent compresorului este trifazic;

- functionare permanenta fara nici o problema - non-stop 50 Hz;

- protectie IP54;

- clasa de izolatie F;

- putere compresor 0.85 kw;

- debit aer: 145 mc;

- presiune maxima: 160 (mBar);

- alimentare electrica: 400V;

- garantie: 2 ani.Datorita constructiei sale compresorul poate fi montat atat pe orizontala cat si pe verticala. Mai mult decat atat, din moment ce nu exista nici un contact intre partile mobile si evacuarile statice, nu este necesara nici lubrifiere, nici intretinere si, de asemenea, nu provoaca uzura pieselor.Turbinele au o temperatura maxima de lucru de 40 grade Celsius. Nu se utilizeaza in combinatie cu gaze agresive, inflamabila sau explozive.Avantaje utilizarii compresorului de aer:

- utilizare continua a pompei de aer - fara pauza (non-stop);

- nu necesita operatiuni de mentenanta sau service;

- nu exista uzura.

Parerea utilizatorilor

Compresor aer Astral Pool - 1.50 kw 3 faze, 210 mc/h, 220/380 V

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.