Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Panou de control Harvia C90 - C150

Cod produs: C90-C150

Panou de control extern pentru saune dotate cu incalzitoare de pana la 9 KW , respectiv pana la 17 KW .

Daca doriti sa controlati incalzitorul pentru sauna din afara cabinei de sauna, selectati un incalzitor fara comanda integrata si o unitate de control adecvata. Unitatea de control trebuie să fie instalata in afara cabinei de sauna intr-un loc uscat.


Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
1.261,50 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Panou de control Harvia C90 - C150

Functiile unitatii de control au caracteristicile tehnologiei moderne de calculator. Are locuri speciale pentru conexiunile electrice la unitatea de control in partea de jos.

Panou de control digital cu afisaj numeric pentru temperatura de pana la 125 de grade Celsius . Temperatura de reglare este cuprinsa intre +(40-110) grade Celsius. Timpul de operare poate fi setat la 4 ore, timpul de presetare 0-12 h.Modelul C90 poate controla sobe de sauna ce nu au comanda incorporata de pana la 9 kW.

Modelul C150 poate controla sobe de sauna ce nu au comanda incorporata de pana la 17 kW.

Parerea utilizatorilor

Panou de control Harvia C90 - C150

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.