Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Incalzitor Harvia Kivi - 9 KW cu comanda

Cod produs: PI90

Incalzitor Harvia Kivi, model PI90 sunt echipate cu un panou de control digital. Acesta face folosirea incalzitorului foarte usoara si va permite sa ajustati precis temperatura in cabina de sauna, chiar cu doar un grad Celsius.
Panoul de control poate fi localizat, atat in interiorul cat si in exteriorul cabinei de sauna, cu ajutorul unui cablu de date.Lungimea cablului este de 3 m (cu 5 si 10 m disponibil optional).

Garantie:
2
Tags:
Producator:
       Alege o varianta:
6.274,06 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Incalzitor Harvia Kivi - 9 KW cu comanda

Puteti ajusta intensitatea aburului prin aruncarea apei, fie pe partile laterale ale incalzitorului sau direct in partea superioara a acestuia.
Cu ajutorul incalzitorului de sauna Harvia Kivi va puteti bucura de o baie traditionala intr-un stil modern.
Acesta se monteaza pe podea si are o capacitate de 100 de kg de pietre, care este dovedit a fi cantitatea corecta pentru a oferi o caldura puternica intr-un interval scurt de timp.
Pietrele sunt localizate intr-un cadru de otel format din 2 parti, ceea ce ii ofera un aspect modern si deosebit.
Incalzitorul Harvia Kivi poate fi localizat in apropierea bancutelor, deoarece temperatura degajata este relativ joasa.
Puteti incorpora incalzitorul in bancuta inferioara, cu ajutorul unei flanse de incastrare, fabricata din otel inoxidabil.Un grilaj de protectie fabricat din anin este deasemena disponibil.

Parerea utilizatorilor

Incalzitor Harvia Kivi - 9 KW cu comanda

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.