Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Generator aburi Harvia Helix - 5,7 kW

Cod produs: HGX60

Pentru o experienta placuta in baia de aburi.
Harvia HGX este o oaza de relaxare si stare de bine. Lasati caldura umeda sa va rasfete simturile si sa uitati de timp si graba pentru un moment.

Producator:
       Alege o varianta:
6.280,00 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Generator aburi Harvia Helix - 5,7 kW

Harvia HGX este un generator de abur compact, dar eficient pentru uz privat si spa. Principiile de baza de proiectare au fost fiabilitate, functionare fara probleme si experienta de relaxare in baie de aburi.

Harvia HGX este usor de instalat. Datorita designului sau compact, poate fi instalat intr-un spatiu mic. Generatorul de abur Harvia HGX este controlat de un panou de control elegant cu touch-screen. Functiile controlate sunt generatorul de abur, pompa de parfum, iluminat si ventilator.

La modelele HGX45, HGX60, HGX90, HGX11 si HGX15 se pot adauga pana la 3 unitati de putere suplimentare HGX11L pot fi legate cu generatorul de aburi de baza pentru a fi controlate cu acelasi panoul de control.

Accesorii:
Supapa de descarcare automata
O supapa automata de refulare face folosirea generatorului de abur chiar mai usoara decat inainte.Supapa automata de refulare clateste generatorul de abur la intervale stabilite si cand generatorul de abur este oprit. Aceasta procedura elimina orice impuritate din generatorul de abur. In scopul de a mentine generatorul de abur in stare de functionare buna, este esential sa se elimine impuritatile eficient la intervale regulate.

Pompa de esente
O pompa de parfum poate fi programata pentru a amesteca automat esenta cu abur.Containerul atasat pompei de esenta poate fi mic sau mare.

Parerea utilizatorilor

Generator aburi Harvia Helix - 5,7 kW

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.