Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Valva de drenaj automat

Cod produs: 4310130

Valva de drenaj automat din gama de accesorii pentru saune umede este foarte usor de montat. Nu este nevoie decat sa insurubati ventilul magnetic si sa conectati cablul.

Prin golirea generatorului de aburi imediat dupa ultilizare se mareste durata de buna functionare a acestuia, chiar si in cazurile in care calitatea apei nu este chiar corespunzatoare. Dar spalarea periodica nu poate inlocui indepartarea periodica a calcarului.

Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
1.193,41 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Valva de drenaj automat

Spalare si Clatire :

Generatorul de aburi are un ciclu automat de spalare si clatire. Ventilul electronic pentru evacuare se va deschide automat la 15 minute dupa ce programul de baie s-a terminat sau dupa ce a fost intrerupt manual.
Dupa spalare, generatorul de aburi isi va umple din nou rezervorul cu apa rece si il va spala din nou (clatire).
Dupa ciclul de spalare si clatire, generatorul de aburi se va opri si va trece in modul stand-by (asteptare), pana cand se incepe urmatorul program de baie. .

Parerea utilizatorilor

Valva de drenaj automat

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.