Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Piscine-Irigatii, partenerul in care poti sa ai incredere

Piscine-Irigatii are ca obiect principal de activitate proiectarea, constructia, reconditionarea, mentenanta, intretinerea, comercializarea si montarea de echipamente de piscina, saune, bai de aburi, spa-uri, sisteme de irigatii , precum si consultanta tehnica profesionala.

 

Compania noastra este formata dintr-o echipa cu o vasta experienta in domeniu si plina de entuziasm, avand ca principal obiectiv satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere al calitatii produselor, cat si a serviciilor oferite.  

Piscine-irigatii, vine in intampinarea clientilor  sai cu o gama foarte vasta si variata de produse, adaptabila oricarui buget, avand cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate, precum si o multitudine de alte oferte.

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.