Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Vopsea clorcauciuc pentru piscine

Cod produs: expxycoat-s

Este o vopsea special conceputa pentru piscine de culoare albastra care se comercializeaza in recipiente de 9.6 kg (8 kg vopsea+2 kg intaritor).

EPOXYCOAT-S este o vopsea epoxidica, color, din doi componenti, cu solventi, avind o flexibilitate sporita si o rezistenta mecanica si chimica mare. Este rezistent la acizi, baze, produse petroliere, solventi, apa, apa marii etc.
Este certificat cu marcajul CE, ca produs de protecţie a suprafeţelor de beton, în conformitate cu standardul ΕΝ 1504-2.
Numărul certificatului: 2032-CPD-10.11.

Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
403,15 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Vopsea clorcauciuc pentru piscine

CULOARE
Albastru de piscina, RAL 9003 (alb). Alte culori la comanda.

Aplicare/consum:

EPOXYCOAT-S trebuie aplicat in termen de 24 ore (dupa stratul de grund). Produsul se aplica cu rola, peria sau prin spreyere in min. 2 straturi.
EPOXYCOAT-S se utilizeaza nediluat sau diluat cu pana la 5% SM-14. Al doilea strat se da dupa uscarea primului strat, dar in decursul a 24 ore.
Consum; 200-300 g/m² per strat.

Documente atasate

Parerea utilizatorilor

Vopsea clorcauciuc pentru piscine

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.