Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Floculant piscina

Cod produs: 11388

Floculantul lichid AstralPool clarifica apa din bazin, eliminand particulele coloidale care provoaca turbiditate in apa.
O mare putere de floculare: faciliteaza formarea flocoanelor usor de filtrat de filtrul de nisip, care altminteri ar reveni la bazin.
Fiind lichid este ideal pentru dozarea cu pompa de dozare, desi este posibila si aplicarea directa in bazin diluat in apa.

Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
52,00 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Floculant piscina

DOZA SI APLICARE:


Cu echipamentul de filtrare oprit si fara prezenta utilizatorilor in piscina, se adauga 10 ml. de produs pentru fiecare mc de apa.
Se toarna doza necesara de produs intr-un recipient cu apa si se distribuie uniform pe toata suprafata apei.
Dupa aproximativ 8 ore, stratul particulelor depuse pe fundul bazinului va fi colectat si eliminat din piscina prin aspirare.

Tratament de intretinere:
Se poate face prin intermediul unei pompe de dozare, injectand 0,5 ml de produs inaintea filtrului la fiecare mc de apa.

Parerea utilizatorilor

Floculant piscina

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.