Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Piscine Metal Frame 457 x 107 cm

Cod produs: 56949

Piscine Metal Frame 457 x 107 cm, piscine supraterane, usor de montat, rezistente si fabricate pentru folosire indelungata de catre familie si vecini.

Prin adaugarea stratului protector de otel galvanizat cadrul metalic este rezistent impotriva coroziunii.
Peretii sunt de trei ori mai rezistenti deoarece sunt fabricati din trei straturi separate de material pentru forta suplimentara si rezistenta.
Primele doua straturi sunt fabricate din PVC laminat catre un strat interior de plasa din poliester pentru armare suplimentara.
Contine o banda laminata in jurul piscinei care furnizeaza sprijin aditional peretelui, coarda de polipropilena in jurul bazei piscinei pentru a fixa suportii in pozitie si dop pentru facilitarea scurgerii.
Se conecteaza la furtun de gradina pentru a putea drena apa departe de locul unde este instalata piscina.

Producator:

Descriere detaliata

Piscine Metal Frame 457 x 107 cm

- gata pentru a fi umpluta cu apa in maxim 45 de minute ,avand o capacitate de apa de 90 % din volumul volumul piscinei =14614 L
- aspect placut
- usor de montat si demontat

Parerea utilizatorilor

Piscine Metal Frame 457 x 107 cm

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.