Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Piscina Roma - 7,5 x 3,6 x 1,5 (m)

Cod produs: Roma

Inca de pe vremea romanilor, arhitectii si constructorii s-au straduit sa gaseasca o solutie comoda si durabila, pentru a putea satisface placerea de a inota, refacerea si relaxarea cat mai aproape de casa.

Producator:
       Alege o varianta:
39.998,00 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Piscina Roma - 7,5 x 3,6 x 1,5 (m)

Piscina Roma, combina eleganta vestitelor trepte romane, cu un design modern si ergonomic care sa satisfaca la maximum confortul si relaxarea dumneavoastra.

Datorita faptului ca pe langa design, siguranta in utilizare e unul dintre obiectivele noastre primordiale, treptele sunt prevazute cu suprafata antiderapanta.

Acum acel vis este atat de aproape de dumneavoastra.
Piscinele Stefani Pool sunt piscine prefabricate, monobloc, realizate din straturi succesive de rasini poliesterice de inalta calitate, armate cu fibra de sticla, avand in interior o structura tip sandwich, tehnologie care le asigura o suprafata extrem de fina si placuta la atingere, foarte mare rezistenta si o lunga durata de viata.

1. Suprafata interioara a piscinei este acoperita cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu o foarte mare rezistenta la razele ultraviolete, care ii asigura o suprafata extrem de fina si un luciu deosebit.


2. Bariera antiosmoza este formata din rasini vinilesterice, o protectie suplimentara a stratului de gelcoat, cu o imunitate perfecta la actiunea substantelor chimice folosite la tratarea apei din piscina sau a altor factori externi.


3. Straturi succesive de rasini poliesterice armate cu fibra de sticla.


4. Poliuretan rigid de inalta densitate, 2o mm grosime, care asigura o foarte buna izolatie termica dar mai ales o rezistenta deosebita.


5. Rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, care imbraca o structura de profile din otel, in scopul obtinerii unei rigiditati maxime al corpului piscinei.


6. Topcoatul, care imbraca suprafata exterioara, este un strat protector care impiedica orice actiune a factorilor externi asupra corpului piscinei.

Parerea utilizatorilor

Piscina Roma - 7,5 x 3,6 x 1,5 (m)

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.