Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Piscina Caraibe 8 x 3.6 x 1.5m

Cod produs: caraibepool

Modelul de piscina Caraibe are un design foarte modern, care combina liniile armonioase ale treptelor cu functionarea sezlongului ergonomic si caminului tehnic incorporat sub scari, toate acestea pentru a satisface la maximum, atat placerea de a inota, cat si relaxarea dumneavoastra.

La cerere disponibila si la urmatoarea dimensiune:

10 x 3.6 x 1.5 m

Producator:
       Alege o varianta:
42.073,20 Lei
39.969,54 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Piscina Caraibe 8 x 3.6 x 1.5m

Piscinele din fibra de sticla sunt monobloc, realizate din straturi succesive de rasini poliesterice de inalta calitate, armate cu fibra de sticla, avand in interior o structura tip sandwich, tehnologie care le asigura o suprafata extrem de fina si placuta la atingere, foarte mare rezistenta si o lunga durata de viata.

Structura piscinei este formata din 6 straturi:


Primul strat este suprafata interioara a piscinei, care este acoperita cu gelcoat sanitar, un email poliesteric cu o foarte mare rezistenta la razele ultraviolete, care ii asigura o suprafata extrem de fina si un luciu deosebit.

Al doillea strat este o bariera antiosmoza este formata din rasini vinilesterice, o protectie suplimentara a stratului de gelcoat, cu o imunitate perfecta la actiunea substantelor chimice folosite la tratarea apei sau a altor factori externi.

Al treilea strat este format din straturi succesive de rasini poliesterice armate cu fibra de sticla.

Al patrulea strat este format din poliuretan rigid de inalta densitate de 20 mm grosime, care asigura o foarte buna izolatie termica, dar mai ales o rezistenta deosebita.

Al cincilea strat este format din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla, care imbraca o structura de profile de otel, in scopul obtinerii unei rigiditati maxime al corpului piscinei

Al saselea strat este topcoatul, care imbraca suprafata exterioara, este un strat protector care impiedica orice actiune a factorilor externi asupra corpului piscinei.


Echipament inclus:

- camin tehnic ( la modelul Caraibe cu posibilitatea amplasarii sub scari)
- pompa de recirculare cu prefiltru (dimensionata in conformitate cu volumul de apa al piscinei)
- filtru de nisip, impreuna cu cantitatea corespunzatoare de nisip cuartos filtrant
- vana cu 6 cai
- skimmer cu gura larga
- sifon de pardoseala
- proiector subacvatic de 300 W
- transformator proiector 300 W
- tablou electric
- timmer functionare programata a sistemului de filtrare
- by-pass pretabil pentru incalzirea piscinei
- sistem manual de aspirare compus din furtun flotant, maner telescopic, perie aspirat fundul piscinei, perie pentru curatare pereti, plasa suprafata
- tratament chimic initial al piscinei
- pastile multifunctionale 5 kg, pentru tratarea apei

Garantie:

- 15 ani pentru impermeabilitatea corpului piscinei

Parerea utilizatorilor

Piscina Caraibe 8 x 3.6 x 1.5m

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.