Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Piscina Amalfi Aquaform Liner

Cod produs: 215000x

Kit complet piscina Aquaform, model Amalfi, placata cu liner PVC de 1.5 mm, cu structura de beton, model ingropat, construita prin sistemul Isoblok (Polistier Expandat Sinterizat).
Adancime 1.5 m, fund plat.

Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
49.088,00 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Piscina Amalfi Aquaform Liner

Cofrajul este ISOBLOK format din polistiren expandat sinterizat(EPS). EPS este un material caracterizat prin greutate usoara, capacitatea de caldura excelenta, este termo-izolant, rezistent la apa, stabil în timp si poate rezista la stres termic si mecanic neschimbat.

Sistemul este caracterizat printr-o instalare simpla: suport din beton, asamblare cofraje Isoblok în care se toarna beton, astfel încat are atat o izolatie interna, cat si externa.

Sistemul Isoblok se potriveste pentru toate adancimile si formele, are un cost redus si poate fi instalat rapid, pastrand curtea curata.

Sunt disponibile in doua versiuni: drepte ISOBLOK 300 KS pentru realizarea in cele mai simple forme geometrice si liniare si flexibile ISOBLOK 301 KS pentru piscine in forma libera formate din perimetre curbate.

CPA Ltd. ofera kituri de piscina ce constau din toate componentele si materialele necesare pentru construirea, operarea si intretinerea de piscina.

Parerea utilizatorilor

Piscina Amalfi Aquaform Liner

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.