Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Hidroizolatie Masterseal 525

Cod produs: 525

Hidroizolatie din ciment polimer modificat.

Este un material hidroizolator din ciment, produs din doua componente acrilice modificate, flexibile, care necesita doar amestecarea la fata locului, pentru a produce o cimentare vizibila si impereabila. Aplicarea: Se foloseste pentru captusirea bazinelor de inot sau a bazinelor de apa. Umplerea si acoperirea gaurilor si crapaturilor asigura etansarea completa impotriva apei. Proprietati: 1 mm de invelis asigura un strat anticarbonator echivalent cu circa 80 de cm de ciment. Un strat de 2mm din acest hidroizolator etanseaza si rezista la o presiune de peste 7 Bar. Are o excelenta aderenta. Are, de asemenea, aderenta atat la suprafete poroase cat si neporoase. Nu este toxic; este ideal pentru contactul cu apa potabila. Are o rezistenta ridicata la dioxidul de carbon si la difuzarea ionilor de clorura. Continut: Acest hidroizolator contine pudra uscata formata in special din ciment, quartz din nisip si umplutura reactiva, amestecuri lichide de co-polimeri si alte ingrediente.

Producator:

Descriere detaliata

Hidroizolatie Masterseal 525

Ambalaj : 25kg de pudra si 8 l de lichid.
Dozarea: 0.32 l de lichid la 1 kg de ciment, in proportie 1:3.
Nota: Masterseal 525 este livrat in pachete pre-masurate de 25kg de pudra, care trebuie amestecate cu bidoanele de 8 l de lichid elastificator.
Consum: 3.0-4.0 kg/m2 pentru apa sub presiune si straturi de 2.5mm grosime.

Parerea utilizatorilor

Hidroizolatie Masterseal 525

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.