Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Profil perimetral de prindere liner

Cod produs: 09492

Profil perimetral de prindere liner, fabricat din pvc, este destinat pentru piscinele care urmeaza sa se construiasca si foloseste un sistem de fixare a linerului numit "hung orizontal " care este pozitionat orizontal pe marginea piscinei si se calculeaza proportional cu perimetrul piscinei.
Este fixat pe marginea de sus a piscinei dealungul perimetrului acesteia si se prinde cu riveturi (cuie de fixare) la distante de 20-25 cm.

Profilul perimetral de prindere liner este cel mai placut dintre toate metodele de fixare.

Tags:
Producator:

Descriere detaliata

Profil perimetral de prindere liner

Pentru renovarea cuvei piscinei acesta se poate indeparta cu usurinta
Pentru piscine din prefabricate cu pereti si scari din otel se recomanda, pentru o mai buna impermeabilizare, etansarea cu un strat de silicon elastic a zonei dintre banda pentru inchidere profil ancoraj si profilul perimetral de prindere.

Pretul afisat este pe metru liniar.

Parerea utilizatorilor

Profil perimetral de prindere liner

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.