Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Kit iluminare LED piscina beton suprafata 60 mp

Cod produs: KITLED60

Kit de iluminare piscina cu suprafata de 60 mp care are o durata de viata foarte lunga si un consum de 10 ori mai putin decat un proiector de 300 W.

Pentru a va bucura de performanta si eficienta unui kit de iluminare piscina cu suprafata de 60 mp este obligatoriu sa fie conectat la un transformator cu iesire pe 12V curent alternativ si sa fie pornit intotdeauna dupa ce a fost cufundat complet in apa. In plus, nu necesita schimbarea cablurilor din piscina ta, deoarece este furnizat cu 2 cabluri, la fel ca proiectoarele cu halogen.

Producator:

Descriere detaliata

Kit iluminare LED piscina beton suprafata 60 mp

Pachetul contine:

* trei proiectoare LED RGB cu nisa de incastrare, cu o intensitate luminioasa de 1100 lumensi un consum de 27 W, produse de AstralPool, Spania
* trei furtune de trecere a cablului electric
* 3 cutii de conexiune
* 1 transformator de 300W/12V AC
* modul periferic pentru proiectoarele LED RGB si telecomanda pentru controlul si schimbarea culorilor

Parerea utilizatorilor

Kit iluminare LED piscina beton suprafata 60 mp

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.