Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Pompa de caldura piscina cu compresor HITACHI

Cod produs: XHP

Pompele de caldura, cu compresor HITACHI folosesc o cantitate mica de energie pentru a transfera caldura dintr-o locatie(aer) in alta(apa din piscina) la costuri foarte scazute cu un consum minim de energie.
Functioneaza perfect in tarile cu clima temperata(Romania).

Acest tip are si functia de dezghet a evaporatorului, oferind si optiunea de racire.

Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
4.598,99 Lei
3.449,24 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Pompa de caldura piscina cu compresor HITACHI

Pompele de caldura functioneaza prin intermediul propietatilor fizice ale unui fluid condensator si evaporabil, numit refrigerant.
Acest fluid, in starea lui gazoasa, este presurizat si circulat prin sistem de un compresor.
Compresorul impinge acest gaz refrigerant cu o presiune si la o temperatura ridicata pentru a fi racit intrun schimbator de caldura numit condesator, pana condenseaza intrun lichid de temperatura moderata la o presiune ridicata.
Refrigerantul condensat apoi trece printr-o valva de expansiune, avand rolul de a reduce presiunea acestuia.
Apoi, lichidul refrigerant avand o presiune scazuta intra in evaporator in care absoarbe caldura si clocoteste, intrand apoi in compresor de unde ciclul este repetat.

Gama de pompe de caldura pentru incalzire piscine oferite de societatea noastra este potrivita pentru piscine si spa-uri cu un volum cuprins intre 1 si 90 mc.


Datorita celei mai noi versiuni de fluid refrigerant R410A si compresorului de calitate superioara HITACHI, pompele de caldura HITACHI au capacitatea de a produce o caldura de 6.25 ori mai mare fata de cea intrata.

Carcasa pompei este trata cu un strat de email din poliester, cu efect impotriva coroziunii.

Pompa de caldura, cu compresor HITACHI ofera o pozitionare frontala a ventilatorului, in felul acesta fiind reduse vibratiile si zgomotul.

Parerea utilizatorilor

Pompa de caldura piscina cu compresor HITACHI

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.