Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Filtru Cantabric Side

Cod produs: 1578x

Filtrele pentru piscine Cantabric sunt considerate cele mai durabile dintre cele disponibile pe piata oferind performanta maxima si eficienta.

Filtru Cantabric Side este fabricat din termo-plastic si format din doua parti termosudate montate cu colectori si difuzori din plastic nealterabil pentru a realiza protectie totala impotriva coroziunii.
Unul dintre cele mai importante caracteristici ale acestor filtre este designul inovator folosit pentru a realiza un produs unic in cadrul gamei de filtre pentru piscine AstralPool.

Garantie:
2
Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
1.075,00 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Filtru Cantabric Side

Disponibile in varianta side si top pentru a se adapta preferintelor personale si spatiului disponibil pentru fiecare piscina .
Corpul filtrului este fabricat din plastic nealterabil rezistent la chimicale si la factorii de mediu .
Conexiunea la vana multiport : 1 1/2" ,pentru 400 mm ,500 mm ,600 mm si 750 mm .
Pentru filtrul Cantabric D750 mm cu conexiunea la vana multiport in lateral este de 2" .
Furnizat impreuna cu manometru ,supapa de purjare si valva multiport cu 6 pozitii : Filtrare , Recirculare, Spalare in contra-curent , Clatire , Eliminare si Inchis .

Specificatii

Filtru Cantabric Side
Diametru (mm): 400
500
600
750
Debit (m3/h): 6
9
14
21
Pozitionare Vana Multiport : Lateral
Conexiune : 1.5``
2``
Nisip (kg): 60
100
150
300

Parerea utilizatorilor

Filtru Cantabric Side

Cea mai fiabila gama de filtre de pe piata,fabricate din 2 corpuri termosudate.Nisipul se schimba la minim 5 ani ceea ce il face mult superior filtrului cu cartus si in plus firma dumneavoastra are toate partile componente ale lor tot timpul pe stoc.Ma declar foarte multumit de piscina care mi-ati construit-o.Va multumesc !

Cristian Andrei (06-17-2011 23:13:38)

Cea mai fiabila gama de filtre de pe piata, fabricate din 2 corpuri termosudate.Nisipul se schimba la minim 5 ani ceea ce il face mult superior filtrului cu cartus si in plus firma dumneavoastra are toate partile componente ale lor tot timpul pe stoc. Ma declar foarte multumit de piscina care mi-ati construit-o.Va multumesc !

Cristian Andrei (06-17-2011 23:13:15)

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.