Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Sistem de inot contra curent Marlin

Cod produs: 35375

Sistem de inot contra-curent Marlin - accesorii piscina pentru relazare

Sistemul complet de inot contra-curent Marlin va ofera facilitatile unui antrenament fara a parasi propria piscina. Indiferent de dimensiunea piscinei, veti avea posibilitatea de a inota impotriva un puternic curent de apa cu bule, practicand stilul dumneavoastra preferat de inot, fara a va deplasa de la locul din care inotati.

Acesta a fost proiectat si construit cu maxima atentie data fiind durabilitatea, materialele rezistente la coroziune (din otel inoxidabil si din material plastic) si poate fi instalat in cele doua variante de bazine din beton: placate cu liner sau mozaic de sticla.

Tags:
Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
5.592,96 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Sistem de inot contra curent Marlin

Operare:

Acesta este un sistem de sine statator, independent de ciclul hidraulic al piscinei. Apa din piscina este aspirata prin gratarul din partea din fata a panoului si refulata prin duza din centru panoului frontal. Directia si intensitatea jetului de apa poate fi reglat prin ajustarea duzei de control. O supapa de aer, de asemenea, situata pe panoul frontal, regleaza fluxul de bule de aer din apa, utilizand sistemul Venturi.

Sistem de inot contra-curent Marlin are un design inovativ si conceptul unui kit complet (panou frontal din ABS, nisa de incastrare, panou de control si pompa pentru jet) intr-un element care va adauga valoare semnificativa piscinei dumneavoastra. Un produs extrem de competitiv datorita ficilitatilor de top a gamei hidraulice.

Sistemul de inot contra-curent Marlin este disponibil in 3 modele: Marlin I 3 CP mono-fazat, Marlin II 3 CP tri-fazat si Marlin III 4.5 CP tri-fazat.


Parerea utilizatorilor

Sistem de inot contra curent Marlin

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.