Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Filtru regulator de presiune

Cod produs: X130XX

Unic si compact acesta imbina elementele de filtrare cu regulatorul de presiune fapt ce usureaza munca, reduce timpul de montaj si numarul de componente in sistemul de irigat. Filtrul regulator de presiune se poate monta in aceeasi cutie pentru vana ceea ce ofera un control mai mare asupra zonelor.

Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
78,73 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Filtru regulator de presiune


Disponibile in 2 modele , ce realizeaza filtrarea particulelor pana la 75 de microni :

Conexiune filet exterior de 3/4 " cu un debit de la 45 l/h pana la 1136 l/h , dotat cu regulator de presiune , ce regleaza presiunea la 2 bari (cod X13000)
si
Conexiune filet exterior de 1 " cu un debit cuprins intre 681 si 3407 l/h , dotat cu regulator de presiune , ce regleaza presiunea la 2,8 bari . (cod X13013)

Parerea utilizatorilor

Filtru regulator de presiune

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.