Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Despre noi

TOTAL POOL & SPA S.R.L are ca obiect principal de activitate proiectarea, constructia, comercializarea, reconditionarea, mentenanta, intretinerea si montarea de echipamente pentru piscina, accesorii pentru saune, bai de aburi, accesorii pentru spa, sisteme de irigatii, precum si consultanta tehnica profesionala.


Compania noastra este formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in materie de proiectare si constructii piscine si plina de entuziasm, avand ca principal obiectiv satisfacerea celor mai pretentiosi clienti, atat din punct de vedere al calitatii produselor, cat si a serviciilor oferite.  


TOTAL POOL & SPA S.R.L vine in intampinarea clientilor sai cu o gama foarte vasta si variata de produse, adaptabila oricarui buget, avand cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate, precum si o multitudine de oferte.


Echipamentele de piscina, sistemele de irigatii, accesoriile pentru saune si spa-urile sunt ca un automobil, daca nu il alimentati cu combustibil si nu ii schimbati uleiul, nu functioneaza. De aceea, un rol foarte importat il detine intretinerea si mentenanta acestora. Operatiile de deschidere de sezon, de analiza si tratare a apei, precum si pregatirea de iarna, este recomandat a fi realizate de un profesionist.


Spre deosebire de concurenta, substantele comercializate de noi poseda fise tehnice, certificate de conformitate, precum si avize de la Ministerul Sanatatii, totul pentru igiena si siguranta dumneavoastra.


Echipamentele comercializate sunt testate calitativ de experti in domeniu, poseda certificate de garantie, de conformitate si de calitate.


TOTAL POOL & SPA S.R.L ofera proiectare de piscine, fara costuri suplimentare din partea dumneavoastra cu ajutorul unui inginer specializat, calculul complet pentru sistemul de instalatii si sistemul de filtare, incluzand totalitatea materialelor  pentru constructii de piscine, saune si spa-uri si toate celelalte optiuni necesare, precum si mententanta in anul realizarii lucrarilor.


Deasemenea, TOTAL POOL & SPA S.R.L comercializeaza piscine din panouri de otel galvanizat cu zinc rezistente impotriva coroziunii.


Piscine-irigatii.ro « reprezentantul web » al companiei TOTAL POOL & SPA S.R.L , este un site dedicat tuturor persoanelor care tind spre un stil de viata sanatos, recuperare medicala sau dupa efort sustinut, precum si pentru relaxare impreuna cu familia si prietenii.


Feedback-ul clientilor, promptitudinea, seriozitatea si eficienta echipei, face din Totalwater compania viitorului.


Va multumim ca ati ales TOTAL POOL & SPA S.R.L !
 

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.