Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Compresor profesional pentru piscine si spa

Cod produs: HPE

Suflante de aer concepute pentru a balbota patul de filtrare în timpul procesului de spalare inversa sau pentru eliberarea unui debit redus de aer ori de câte ori este necesar. Carcasa suflantei şi a rotorului sunt fabricate din aliaj de aluminiu, în timp ce arborele este facut din otel inoxidabil pe care rotorul este montat şi echilibrat dinamic. 240 V monofazice şi 440 V trifazice functioneaza non-stop la 50/60 Hz si sunt fabricate conform standardelor IEC, au protectie IP 54 clasa de izolatie F. Compresorul poate fi instalat atat orizontal cat si vertical, şi deoarece nu există nici un contact între părţile componente ale suflantei statice şi mobile nu necesită nici o ungere, nici o întreţinere si nu există vreo uzura.

Tags:
Producator:
       Alege o varianta:
Price starting from
3.498,14 Lei
(TVA inclus)
Contacteaza-ne

Descriere detaliata

Compresor profesional pentru piscine si spa

Parerea utilizatorilor

Compresor profesional pentru piscine si spa

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.