Discount
Discounturi de pana la 5% in functie de valoarea comenzii! Discount
Producatori
Stiri
Piscine-irigatii.ro, va ofera cele mai bune preturi de pe piata la produsele comercializate si discount-uri semnificative pentru constructia de piscine, saune si spa-uri.
Cautam distribuitori
Cautam distribuitori pentru a comercializa si promova o gama larga de produse! Pentru detalii cu privire la lista de preturi va rugam sa ne contactati, prin e-mail sau prin telefon la numarul 0727116540.(NUMAI distribuitori)

Sistem electroliza si ozon pentru piscine supraterane Intex

Cod produs: 28666

Cea mai eficienta metoda de tratare a apei este adusa de Intex prin combinarea electrolizei cu sistemul de ozon.
Aceasta combinatie este extrem de benefica si eficienta, fiind considerata etalon in tratarea apei.
Sistemul de tratare a apei prin ionizare este cel mai nou, avansat si eficient mod de a elimina algele şi bacteriile, prin eliberarea de cantitati mici de cupru şi argint în apa.

Producator:

Descriere detaliata

Sistem electroliza si ozon pentru piscine supraterane Intex

Chiar si cele mai eficiente filtre nu pot gestiona eficient tratarea apei. Pentru o tratare completa si eficienta Intex a creat noul sistem Kristal Clear Water impreuna cu cel de ozon pentru a elimina eficient contaminantii biologici pana la 100%.
Cele mai multe produse chimice pentru dezinfectarea apei in piscine sunt pe baza de clor, care ofera un miros neplacut si provoaca iritatii ale ochilor si pielii daca nu este gestionat eficient.

Ozonul ofera tratament nstantaneu, inodor, precum si o salubritate total naturala a apei din piscina.
Ozonul elimina bacteriile de peste 3000 de ori mai rapid decat clorul si pentru ca are de pana la 100 de ori putere mai mare de oxidare decat clorul, curata apa din piscina fara miros chimic pe care inotatorii de multe ori il asociaza cu clorul.

Intex a combinat prin acest dispozitiv atat beneficiile aduse de sistemul de ionizare, precum si beneficiile sistemului de electroliza Kristal Clear Water pentru a oferi clientilor dumneavoastra cea mai buna salubritate in materie de piscine supraterane si de a va bucura impreuna cu intreaga familie de o apa limpede si sanatoasa.

Un dispozitiv foarte eficient, care trateaza apa fara ca dumneavoastra sa simtiti miros de clor sau alte substante chimice, fara efort, total naturala pentru mentinerea limpede ca cristalul a apei din piscina.

Caracteristici:

- sistem de electroliza Krystal Clear CG-28666
- alimentare: 220-240V
- necesita o pompa de filtrare cu un debit intre 5678-15140 l / h
- productie clor: 150 mg / h
- ciclu automat: 24 ore
- pachet pentru o depozitare usoara
- greutate: 16.4 kg

Parerea utilizatorilor

Sistem electroliza si ozon pentru piscine supraterane Intex

Newsletter
Abonati-va la newsletter-ul nostru si noi va vom trimite cele mai proaspete stiri de la Piscine-Irigatii.ro.